Lyhytelokuvapäivä 21.12.2016

JÄRJESTÄ OMA NÄYTÖS

Kyllä! Kuka tahansa voi järjestää oman lyhärinäytöksen. Järjestä oma lyhärinäytöksesi ja ole osana maailmanlaajuista lyhytelokuvayhteisöä. Oman POP-UP tapahtumasi voit järjestää niin kotonasi, teatterissa, kahvilassa, pubissa, yökerhossa, kirjastossa tai vaikkapa ulkoilmanäytöksenä. Ilmoita oma tapahtumasi - me toimitamme sinulle lyhyelokuvakoosteen, julisteet ja ohjeet onnistuneeseen POP-UP tapahtuman järjestämiseen - täysin ilmaiseksi. Elokuvanäytöksiä voi järjestää ajalla 14.-21.12.2016.

R&A Esittää: Ninja Thyberg (16) - Tutustu »
Rakkautta & anarkiaa -festivaalilla tänä syksynä vierailleen ruotsalaisohjaaja Ninja Thybergin retrospektiivissä nähdään viisi lyhytelokuvaa. Näytös sisältää muun muassa Cannesin elokuvajuhlilla palkitun PLEASURE-elokuvan, josta ohjaaja työstää parhaillaan esikoispitkää elokuvaansa Ruben Östlundin tuotantoyhtiön Plattform Produktionin kanssa.

KOMEDIAKIMARA 2016 (7) - Tutustu »
Kokoelma tuoreimpia suomalaisia komediallisia lyhytelokuvia viime vuosilta.

FINNISH FILM SCHOOLS (16) - Tutustu »
Rosoisten helmien esiinmarssi - Kotimaisten elokuvakoulujen parhaimmisto. Elokuvantekoon tarvittavan tarpeiston halventuessa elokuvakoulujen teokset ovat tekniseltä tasoltaan verrattavissa ammattituotantoihin. Oppilastöillä ei kuitenkaan ole kovan rahan asettamia menestymisen paineita joten ne voivat olla valtavirtateoksista poiketen revitteleviä. Tämä antaa katsojalle mahdollisuuden kurkistaa suoraan tulevaisuuden tarinankerrontaan Future Shorts Finlandin kuratoimassa kotimaisten elokuvakoulujen leffasetissä.

TURUN TAIDEAKATEMIAN PARHAAT - ANIMAATIOITA (12) - Tutustu »
Turku Animated Film Festivalin kuratoima näytös Turun Taideakatemian parhaista animaatioista viime vuosilta.

AV-ARKIN JAXUHALI JOULUUN (12) - Tutustu »
AV-arkin paketti tarjoaa vertaisapua erilaisiin joulun alla esiintyviin tuntoihin: suklaaähkyyn, kulutushysteriaan, räntäsateiseen joulukatumelankoliaan, kynttilöiden sytyttämiseen molemmista päistä.

Kino Euphoria (12) - Tutustu »
Euphoria Borelis järjesti heinäkuussa kuudetta kertaa kansainvälisen Kino Euphoria - Helsinki International Kino Kabaret -tapahtuman. 90 osallistujaa eri puolilta maailmaa kokoontuivat Helsingin Suvilahteen luomaan lyhytelokuvia kolmessa päivässä. Käytössään heillä olivat omat ideansa, oma kalusto ja toisensa elokuvien toteuttamiseksi. Kino Euphoria ei ole kilpailu, vaan elokuvantekijät auttavat toisiaan elokuvatuotannoissa, eikä tekijöillä ole muita rajoitteita kuin aika.

RAJANYLITYKSIÄ (12) - Tutustu »
Suomen elokuvasäätiön ja AV-arkin yhteiskoosteessa on aiheena erilaiset rajanylitykset - joko maantieteelliset tai mielensisäiset. Koosten elokuvat ovat myös menestyneet viime vuosina kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla.

EUROOPPALAISIA ANIMAATIOITA LAPSILLE (S) - Tutustu »
Yli 3-vuotaille sopivia eurooppalaisia lyhytanimaatioita. Näytöksen on koostanut Oulun kansainvälinen lasten- ja nuortenelokuvien festivaali.

RUOTSALAISIA LYHYTELOKUVIA (12) - Tutustu » 
Ruotsalaisia nousussa olevien naisohjaajien lyhytelokuvia viime vuosilta. 

Ilmoita oma tapahtumasi tästä!

Järjestäjän tiedot

(Järjestäjän tietoja ei julkaista)
Lyhytelokuvat toimitetaan Vimeo -soittolistana.

Tapahtuman tiedot

Nämä julkaistaan lyhytelokuvapaiva.fi -sivuilla
R&A Esittää: Ninja Thyberg (16)
KOMEDIAKIMARA 2016 (7)
FINNISH FILM SCHOOLS (16)
TURUN TAIDEAKATEMIAN PARHAAT - ANIMAATIOITA (12)
AV-ARKIN JAXUHALI JOULUUN (12)
Kino Euphoria (12)
RAJANYLITYKSIÄ (12)
EUROOPPALAISIA ANIMAATIOITA LAPSILLE (3)
Ruotsalaisia lyhytelokuvia
Oma ohjelma (lisää tapahtuman kuvaukseen)