OSALLISTUMINEN LYHYTELOKUVAPÄIVÄN TAPAHTUMIIN JA NÄYTÖKSIIN

Lyhytelokuvapäivää juhlitaan Suomessa yhdeksättä kertaa 21.12.2021. Päivää juhlitaan muun muassa Yle Teemalla ja Areenalla, elokuvateattereissa, kouluissa, kirjastoissa ja kodeissa. Voit osallistua Lyhytelokuvapäivään joko järjestämällä lyhytelokuvanäytöksen pop-up -katsomossa / elokuvateatterissasi tai osallistumalla kaikille avoimiin näytöksiin. Elokuvateatterinäytökset ja pop up -näytökset on listattu Osallistu-valikkoon.

Yle Teeman lyhytelokuvafestivaalissa nähdään lyhytelokuvia 21.12. klo 22.05. Areenassa elokuvat ovat katsottavissa saman päivän aamusta lähtien.

Elokuvateattereissa esitetään tänä vuonna 14.–21.12. Lyhytelokuvapäivän järjestäjien kuratoima Lyhytelokuvapäivä esittää -paketti.

Pop-up -tapahtumiin on kuratoitu kuusi elokuvapakettia. Pakettien sisältöihin voi tutustua alla. Voit valita omaan tapahtumaasi niistä yhden tai useamman. Pop-up -tapahtumien järjestäminen on mahdollista kaikille halukkaille 14.–21.12.

Ymmärrämme, että koronapandemian keskellä kaikki eivät halua osallistua julkisiin tapahtumiin tai näytöksiin. Lyhytelokuvapäivän pop-up -tapahtuman voikin yhtä hyvin järjestää omassa kodissa ilman vieraita. Suosittelemme myös etä-leffapiirejä kaveriporukalla videopuheluiden välityksellä.

Hyvää ja turvallista Lyhytelokuvapäivää kaikille!